Parreira: Prva utakmica je ključna, moramo pobijediti Hrvatsku!

Foto: Guliver Images/Getty Images

TEHNIČKI direktor brazilske reprezentacije Carlos Alberto Parreira kratko je prokomentirao ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo.

"Mislim da je apsolutno nepotrebno analizirati tko je dobio lakšu, a tko težu skupinu. Nitko ne zna što se sve može dogoditi, nogomet je nepredvidljiv sport. Naš cilj je pobjeda, to je jasno, ali bit će nam teško. Prvenstvo otvaramo protiv Hrvatske, to nam je najbitnija utakmica u kojoj moramo pobijediti jer nam ta prva utakmica određuje smjer u nastavku turnira", rekao je Parreira, koji je već jednom pobijedio hrvatsku reprezentaciju. Bilo je to 2006. godine na otvaranju SP-a u Njemačkoj, a Brazilci su golom Kake slavili 1:0.

Paulista: Hrvati imaju odličnu školu nogometa

Bivši brazilski reprezentativac Juninho Paulista upozorio je Neymara i društvo kako ne smiju podcijeniti protivnike.

"Znam da javnost misli "lako ćemo", ali Brazil je dobio jednu od najtežih skupina. Hrvatska je velika europska momčad, Kamerun je iskusna momčad, a Meksiko nam je oduvijek bio trn u oku", rekao je Paulista, koji se zatim osvrnuo na hrvatsku reprezentaciju.

"Hrvati imaju odličnu školu nogometa koja redovito izbacuje fenomenalne igrače. Iako su europska momčad, Hrvati teže južnoameričkom stilu igre", poručio je Paulista.

Brazilcima u drugom krugu prijeti okršaj protiv favorita skupine B, odnosno Španjolaca ili Nizozemaca.

"Nadam se da ćemo igrati protiv Nizozemske", za kraj će Paulista.

Dvoboj između Hrvatske i Brazila na rasporedu je 12. lipnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.