Pat Barry: Borba s Cro Copom je najveći trenutak moje karijere!

Foto: Fightsite

LEGENDARNI  UFC-ov teškaš Pat Barry nije puno dvojio oko odgovora na pitanje: Koji je najvažniji trenutak u njegovoj borilačkoj karijeri: "Definitivno je to borba protiv Cro Copa!"

"Ušao sam u meč samopouzdaniji nego ikad. `I on je čovjek poput mene. I on može završiti na podu, kao i svatko drugi. Ja mogu osvojiti ovaj meč`", prisjeća se Barry borbe protiv Cro Copa i svojih razmišljanja.

"Oko treće minute, srušio sam ga drugi put, ali u tom trenutku sam osjetio a mi je ruka pukla. (Panika!). Tad sam shvatio da nije skroz pao. Pao je na guzicu i isti tren ustao natrag. `Sranje, taj udarac ga nije ubio`", prisjeća se Barry ključnih trenutaka borbe.

"Jebemu, ne treba mi ova ruka koja je slomljena. Borit ću se bez nje! Nakon 30-ak minuta uputio sam desni high kick, vrh mojeg stopala pogodio je njegovo rame i - pukao! Je li ovo moguće!? (Užasna panika!!)", nastavlja Barry.

"Kreći se, budi kul, ne smije ništa primjetiti. Udari najjači lijevi low kick kojeg imaš" - "Cro Cop blokira udarac!!!" (Jebena panika!!!)

"Od borca punog samopouzdanja došao sam do stanja `Sranje" Ovo je Cro Cop!!! Nisam trebao biti ovdje! Udarit  će mi jebeni udarac u vrat i ubiti me!! Vidio sam videe na kojima to radi!! I kvragu, on dobro i miriši!", sjeća se Barry.

"Nakon tri minute prve runde imao sam slomljenu desnu ruku. Slomljeno desno stopalo. Oštećenu lijevu potkoljenicu. Ali sam ustao s klupe. 12 minuta sam se borio protiv njega s 1 rukom! Na kraju me morao srušiti i prisiliti na predaju. TA BORBA JE NAJVEĆI TRENUTAK MOJE KARIJERE!", zaključio je Barry

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.