Pellegrini: Podcijenili smo protivnika

Foto: Guliver Image/Getty Images

MANCHESTER CITY je u 19. kolu Premiershipa odigrao 2:2 protiv Burnleya pred svojim navijačima i tako propustio priliku doći na bod zaostatka od Chelseaja.
 
Nogometaši Manchester Cityja ispustili su prednost od 2:0 iz prvog dijela i osvojili samo bod na domaćem terenu protiv pretposljednjeg Burnleyja te tako propustili priliku primaknuti se samo na bod zaostatka za vodećim Chelseajem.
 
Menadžer Cityja Manuel Pellegrini bio je ljut na svoje igrače što su ispustili veliku prednost na domaćem terenu protiv slabašnog Burnleya te što su propustili poravnati se s Chelseajem na vrhu Premiershipa.
 
City je imao 2:0 samo pola sata prije kraja utakmice na Etihadu, no u nastavku je očito podcijenio rivala i dozvolio mu da dođe do boda.
 
''Imali smo veliku priliku da iskoristimo remije Chelseaja i Uniteda. Svi su mislili da je gotovo, ali uvijek govorim da se igra dok sudac ne kaže da je kraj'', rekao je nakon meča razočarani Pellegrini.
Premda je Čileanac priznao da su obje momčadi odigrali dva različita poluvremena, istaknuo je da je sudac grubo pogriješio kod jednog od golova gostiju:
 
''Suci su evidentno pogriješili kod prvog gola Burnleya. Ipak,moram reći da je teren bio jako težak za igru. Ovo nam je bila druga utakmica u 48 sati i pomalo smo pali u snazi. Šteta.''
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.