Perasović ne zna što će s Tomasom: Do sada je trebao odigrati dvije utakmice...

Foto: Hina

HRVATSKA je sa 78:72 pobijedila Nizozemsku za potvrdu drugog mjesta u skupini C Eurobasketa.
 
"Premekano smo ušli u utakmicu, nismo imali ritma. Nije sve tako loše, zadovoljan sam obranom, a opet, nismo igrali dobro. Pozitivno je što smo drugi u skupini i što idemo u Francusku."
 
"U Francuskoj nema više favorita, nikog ne možeš dobiti lako"
 
Pogled na drugi krug? 
 
"Možemo igrati s Latvijom ili Českom ili Litvom. Ne mogu o tome razmišljati. Imamo utakmicu koja nema natjecateljski značaj, a nakon toga ćemo gledati prema naprijed. Ponekad lakši protivnici su teži. Sve se igra na mali broj poena razlike. Ne možeš nikoga dobiti lako. Nema tu favorita, niti želim pričati o ekipi koju bi htjeli u osmini finala. Želim vidjeti pozitivne stvari i s tom porukom otići u Francusku. "
 
"Ne treba nam pobjeda protiv Gruzije, ali idemo na pobjedu"
 
Slijedi utakmica s Gruzijom... Hoće li biti opuštanja?
 
"Ne mogu razmišljati drugačije nego da igramo na pobjedu. Jasno je da je Gruzija bolja momčad nego što je ovdje pokazala, nece biti laka utakmica budući da je to jedna sjajna skupina igrača." 
 
"Očekivali smo da će Tomas odigrati barem dvije utakmice"
 
Marko Tomas jučer se nije ni zagrijavao. Nakon utakmice samo je prošetao mix zonom, pozdravio okupljene uz riječi ne znam hoću li uopće igrati. Velimir Perasović također ne zna u čemu je riječ, ali zna da je Tomas odavno trebao zaigrati na ovom Eurobasketu. Ipak, planovi su jedno...
 
"Tomas se ne osjeća dovoljno dobro, očekivali smo da će igrati sigurno dvije utakmice. Ipak, ne mogu vam ništa reći. Odradio je sjajan trening i već sutra je imao problema. Nema potrebe da igra sa psihofizičkim problemima. Vidjet ćemo sutra kakvo je stanje."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.