Perišić i Olić poraženi u Hannoveru, Mainz upisao jedinu gostujuću pobjedu

Foto: AFP

MAINZ je ostvario jedinu gostujuću pobjedu u 19. kolu Bundeslige. Slavio je uvjerljivo s 3:0 protiv Greuther Furtha.

Fantastični Szalai najzaslužniji je za novo slavlje petoplasirane momčadi prvenstva. Mađar je postigao prvi i treći gol, dok je drugi djelo Mallija.

Wolfsburg, za koji je Ivan Perišić odigrao cijelu utakmicu, a Ivica Olić posljednjih 25 minuta, poražen je u Hannoveru. Domaća momčad povela je već u trećoj minuti golom Abdellaouea, a na 2:0 povisio je Diouf u 38. minuti. Ranije je, u svom debiju, crveni karton zbog krvničkog starta dobio Hannoverov Pocognoli. Madlung je smanjio vodstvo domaćih početkom drugog poluvremena, ali Wolfsburg nije uspio izvući bod do kraja susreta.

Novi poraz doživio je Hoffenheim na gostovanju kod Eintrachta. Domaći su poveli u 35. minuti preko Laniga. Pola sata kasnije je izjednačio Beck, a pobjedu domaćoj momčadi donio je Aigner.

Borussia je u Moenchengladbachu za 15 minuta riješila Fortunu. Domaće navijače obradovao je Fortunin Juanan autogolom u četvrtoj minuti, a konačan rezultat postavio je Hermann deset minuta kasnije.

Augsburg i Schalke su odigrali bez golova. Zanimljivo, to je prva utakmica Schalkea bez golova u posljednje dvije godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.