"Posljednji je put plakao zbog Mourinha"

ROBERTO MANCINI, trener Manchester Cityja, s kojim je prošle sezone osvojio naslov prvaka Engleske, pažljivo prati Europsko nogometno prvenstvo.

Osim što je veliki navijač svoje Italije, Mancini pomno prati što radi njegov igrač iz Cityja u dresu Azzurra, Mario Balotelli.

"Na ovom Euru je Balotelli dodatno odrastao. Genijalno, pa vidio sam da se čak i veseli. Sjajno je to", rekao je Mancini i nastavio:

"Uvijek sam bio uz njega. Uvijek sam mu želio pomoći jer tom momku u niti jednom trenutku karijere ili života nije bilo lako. Stalno je bio na naslovnicama novina. Teško je to podnositi. Zbog toga je jako važno kako mu pristupaju treneri, a i Prandelli s njim radi na ispravan, pravi način."

Talijanski stručnjak je posebno fasciniran igrom Balotellija u polufinalu protiv Njemačke.

"Svakakvi su sudovi stvoreni o njemu. No, jedno je jasno. Kada pričate s tim mladićem brzo dobivate dojam da je on draga i ugodna osoba. I zato mi je sjajno gledati kako se diže kroz ovo prvenstvo. Igra za sebe, igra za momčad. Radi sve ono što mora raditi pravi nogometaš njegove kvalitete. Protiv Nijemaca je bio opojan."

"Posljednji put je plakao zbog Mourinha"

Balotellijeva mama Silvia dala je intervjuu s puno emocija za La Gazzette dello Sport.

"Plakao je. Inače, nije takav dečko. Jako je teško vidjeti ga sa suzama u očima. Zadnji je put, mislim, plakao zbog Jose Mourinha (op.a. dok je Portugalac bio u Interu kao i Balotelli)", rekla je Silva i nastavila:

"Isto tako, nikada me nije zagrlio kao taj put nakon utakmice s Njemačkom. Pustio je sve emocije iz sebe, a bilo ih je strašno mnogo. I stalno je govorio da mu donesem poklon, da dođemo ja i njegov otac u Kijev, na finale. Ja sam se vratila u Italiju, ali sa suprugom ću u nedjelju biti na finalu."

Mama 21-godišnjeg nogometaša je otkrila kako je nazvala izbornika Prandellija i zahvalila mu se na odnosu prema njenon sinu.

"Zvala sam nakon svega izbornika Prandellija. Željela sam mu zahvaliti jer je dobar prema mom malome. Znate, gospodin Cesare je jako dobar čovjek, s velikim srcem. Jer, Mario je, svi to znate, talentirani nogometaš, ali mu treba pomoć s obzirom da je često napadan. I to često nepravedno. Gospodin Prandelli je puno radio s njim, puno razgovarao. I pomogao mu. Mariju je bilo dosta što mu prigovaraju da ne slavi pogotke, pa je i to učinio protiv Njemačke."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.