Predsjednik Grobničana: "Razumijem Dinamo, ispričavam se što su se naši igrači sprdali s njima"


PROSLAVA 80. rođendana nogometnog kluba Grobničan prošla je bez glavnog gosta - Dinama. Razlog leži u videu kojeg su snimili igrači Grobničana, a koji nije dobro prisjeo čelnicima Modrih. Naime, dečki iz Mavrinaca narugali su se Dinamovim "navijačkim problemima", odnosno akciji "milja za pun stadion", a Zoran Mamić odmah je nazvao predsjednika Grobničana i otkazao gostovanje.

> I od zafrkancije rade cirkus! Dinamo zbog video parodije Grobničanima otkazao proslavu rođendana

"Razumijem Zorana i Zdravka, i mi bi tako postupili"

"Apsolutno razumijem Dinamo. Nama se javio Zoran Mamić i rekao da Dinamo ne može prijeći preko toga. U pravu je, ne možeš nekoga zvati u goste, a kasnije se sprdati s njima. Definitivno su u Dinamu u pravu što su to napravili. Uostalom, da je nama netko to napravio i mi bi postupili kao GNK Dinamo", poručio je za Index predsjednik Grobničana Milan Rončević.

"Moram se ispričati Dinamu. Tako blesavi video ne priliči ugledu kluba koji slavi 80 godina. Bačena je mrlja na područje Grobnika, na čelnike kluba. Pazite, nije mala stvar da ti Dinamo, klub koji igra Ligu prvaka, dolazi u goste. Nije bitno tko što misli o Zoranu i Zdravku Mamiću, nama je trebao doći klub koji se natječe u Ligi prvaka", nastavio je Rončević, koji je najavio drakonske kazne za svoje igrače.

Skupa šala igrača Grobničana

"Igrači su kažnjeni do Nove godine s oduzimanjem pedeset posto primanja. Igrači znaju da će biti izbačeni iz kluba ako ovako nešto ponove, a papire će moći dobiti tek 1.7 kada kreće transferi rok", poručio je Rončević.

Glasnogovornica Dinama: Ovo je logična reakcija na očigledno blaćenje ugleda kluba

Morana Đurđević naknadno je još jednom objasnila odluku Dinama da otkaže utakmicu protiv Grobničana.

"Dinamov potez nije nikakva bahatost, već logična reakcija na očigledno blaćenje ugleda kluba. Dinamu je bilo zadovoljstvo dolaskom uveličati proslavu rođendana Grobničana i odigrati prigodnu utakmicu, i stoga je teško povjerovati da su se igrači tog istog kluba odlučili na ovako neukusnu šalu. Također, dužnost mi je istaknuti kako se ista gesta od strane makar jednog igrača Dinama prema bilo kojem klubu u Hrvatskoj sigurno ne bi tretirala na ovako benigni način, već bi to ispao skandal. Još jednom zahvaljujemo predstavnicima Grobničana na uloženom trudu oko organizacije događaja i odigravanje utakmice s Dinamom", poručila je Đurđević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.