Premijera nove Rijeke: Kekova pojačanja i Sharbini ispratili Lokomotivu sa četiri komada

Foto: Hina

RIJEKA je na Kantridi dočekala Lokomotivu u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa i slavila sa 4:1. 
 
Na premijeri nove Kekove Rijeke, koja je u siječnju ostala bez najboljeg igrača i strijelca Andreja Kramarića, publika je uživala. Nekoliko sjajnih poteza Sharbinija i novih pojačanja, te četiri gola u mreži Zelenike.
 
Odličan nastup novog veznog reda
 
Novi vezni red predvođen Bradarićem, Fernandezom i Radoševićem od prve minute je dominirao travnjakom i kreirao prilike svojim ofenzivcima. Kod Radoševića se vidjelo da mu nedostaje utakmica, kod bivšeg igrača Reala Fernandeza se odmah primijeti klasa, a Bradarić je sjajno odradio ulogu organizatora igre.
 
Lokomotiva je izdržala do 18. minute kada je Tomečak s pet metara iskoristio fenomenalnu asistenciju Bradarića. Do kraja prvog dijela Zelenika je s tri vrhunske obrane spriječio potop.
 
Prvijenac Kramarićevog nasljednika
 
Ipak, u 59. minuti Balaj je u debiju povećao vodstvo Riječana. Albanski napadač iskoristio je veliku pogrešku gostujuće obrane nakon dijagonale Samardžića i s tri metra matirao Zeleniku. Petnaest minuta kasnije novi gol. Radošević je uzeo loptu koja je stigla do inspiriranog Sharbinija koji je u svom stilu "vanjskom" ubacio na pet metara odakle je Jugović pospremio loptu u mrežu.
 
 
 
Lešković zabio nevjerojatan gol, Reja špijunirao Kekovu momčad
 
Nakon trećeg gola Lokomotiva se otvorila, a ubrzo i smanjila nakon što je Doležal iskoristio asistenciju Marića. Ipak, da Rijeka na uzvrat ode s tri gola prednosti pobrinuo se Lešković sjajnom reakcijom nakon ubačaja iz kuta dvije minute prije kraja. 
 
Na Kantridi je bio i Edoardo Reja, koji bi mogao naslijediti Igora Tudora na klupi Hajduka. Gledao je Kekovu Rijeku, protiv koje će Hajduk na Kantridi igrati 18. veljače.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.