Prvi dan završnog turnira: Radwanska, Williams i Šarapova slavile bez problema

PRVOG dana WTA završnog turnira osam najboljih tenisačica svijeta u Istanbulu, braniteljica naslova Petra Kvitova izgubila je od Agnieszke Radwanske 3:6, 2:6 za samo 83 minute igre.

Ovo je bio njihov četvrti međusobni meč u kojem je Radwanska odnijela prvu pobjedu. Kvitovoj, koja lani u dvorani cijelu sezonu nije izgubila niti jedan meč, ovo je tek drugi poraz od ukupno odigranih 28 mečeva u dvorani.

Na startu Crvene skupine Serena Williams je lako pobijedila Njemicu Angelique Kerber sa 6:4, 6:1. Amerikanka je među osam najboljih došla s omjerom od 26 pobjeda u zadnjih 27 mečeva, a jedini poraz pretrpila je u četvrtfinalu Cincinnatija, baš od Kerber, 6:4, 6:4.

"Znala sam da me dobila u zadnjem meču i da bi mogla imati samopouzdanja zbog toga. Ja sam samo željela dobro odigrati i pobijediti", rekla je Serena, koja u Istanbulu igra prvi turnir nakon US Opena.

U prvom meču Bijele skupine Ruskinja Marija Šarapova očekivano je savladala Talijanku Saru Errani sa 6:3. 6:2.U prvom setu Talijanka je propustila 2 break lopte nakon čega je Šarapova zaigrala dominantno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.