Radovanović: Livaja mi je mogao slomiti nos, takvima nije mjesto u nogometu!

Foto: Guliver Image/Getty Images

MARKO LIVAJA na udaru je talijanskih medija zbog svog ponašanja na treninzima Atalante ove sezone. Već je drugi put suspendiran iz prve momčadi zbog burne reakcije, a prošlog se vikenda okomio na suigrača i dobrog prijatelja Ivana Radovanovića.

Srpskog veznjaka udario je šakom u glavu.

"Nakon jednog duela unio mi se u lice, kad sam se pokušao odmaknuti, pogodio me šakom u vilicu. Sreća da sam bio okrenut jer bi mi slomio nos", rekao je Radovanović za Tanjug.

"Ne znam što se dogodilo. Meni nije bitno jel netko Srbin, Hrvat ili nešto treće, prihvatio sam ga, vozio na treninge, vraćao kući iako živim na drugom kraju grada. Rekao sam mu da se smiri, da se koncentrira na igru, jer nogometno je fantastičan, ali karakterno je očito ispod svakog kriterija. Nisam mogao vjerovati da mi se smije dok sam krvavog lica išao u ambulantu. Razočarao me, takvim ljudima nije mjesto u nogometu", dodao je Radovanović.

Trener Atalante: Klub je ispravno odlučio

Livaja je u Atalantu stigao na posudbu gdje bi trebao ostati još jednu sezonu, no pitanje je koliko stpljenja s njime imaju u klubu. Jučer je propustio poraz od Juventusa, a trener Atalante Stefano Colantuono nije puno komentirao njegov slučaj:

"Livaja zna što je napravio, ne želim o tome. Mislim da je klub donio ispravnu odluku".
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.