"Rampage": UFC uništava MMA!

Foto: Screenshot

QUINTON "RAMPAGE" JACKSON je daleko najveća zvijezda Bellatora. Ovaj bivši UFC-ov prvak je nedavno napustio UFC i potpisao ugovor za najvećeg konkurenta. Očito još pod dojmom razlaska s bivšim poslodavcima koji nije prošao u najboljem svjetlu, Rampage ne bira riječi kada govori o najjačoj svjetskoj MMA promociji. O novom šefu Bjornu Rebneyju govori isključivo u pozitivnim tonovima.

"Upoznao sam Bjorna i osjetio sam njegovu energiju. Kada razgovarate s njim gledate ga u oči i odmah shvatite - ovaj čovjek vas razumije. Čuo sam da je u Bellatoru dobro, no nisam znao da je baš ovako. Ostale promocije vam ostave neugodan okus u ustima. Prije nego što sam upoznao Bjorna, pozitivne dojmove imam samo prema Terryju Tebilcocku iz King of the Cagea", izjavio je Rampage u svom posljednjem intervjuu.

"Kada sam prvo upoznao Danu Whitea, činio mi se OK. No, kada s njim krene loše, osjećate se kao vanzemaljac. Kada upoznate Bjorna, čovječe, on je razgovarao sa mnom, objasnio mi kako stvari stoje, sjeo je sa mnom i osjetio sam njegovu enrgiju. Uvijek se morate brinuti hoće li vas netko ogovarati jer većina ljudi to radi čim im okrenete leđa. Bjorn je iskren i pozitivan. Mislim da smo jako slični. Slažemo se i oko PPV-a. Bellator ne želi zagorčati život fanovima, PPV neće biti svaki mjesec."

Tu Jackson nije stao, nego je dodatno raspalio po Whiteu i UFC-u.

"To je upravo ono što UFC čini svojim fanovima. Mislim da uništavaju ovaj sport. Čine ovom sportu jako puno lošega, a osjećam da Bellator radi drugačije. To je budućnost MMA-ja", zaključio je Rampage.

Dvoboj Rampagea i Ortiza je planiran za početak studenog i radit će se o prvoj Bellatorovoj PPV pridedbi. Organizatori se nadaju da će meč dva bivša UFC prvaka izazvati mnogo interesa fanova, ali i main stream publike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.