Ray Sefo: Želim revanš s Mirkom, nisam ni trenirao za meč u Zagrebu!

RAY SEFO ima prilično popunjen raspored. Osim što je u kutu brojnim borcima na raznim stranama svijeta, istovremeno je pokrenuo vlastitu MMA organizaciju, no čini se da se i dalje planira boriti. Želja mu je revanš protiv Mirka Filipovića.

Glavni meč večeri prije sedam mjeseci u Zagrebu na Cro Cop Final Fightu između Mirka Filipovića i Rayja Sefa završio je u korist našeg borca. No, Sefo se nada da bi mogao dobiti još jednom priliku odraditi meč protiv jednog od pretendenta na titulu K-1 prvaka u teškoj kategoriji.

"Drago mi je vidjeti što Mirko nije u mirovini, a ja nisam ni trenirao kako treba prije naše borbe. To nije isprika, ali činjenica je da sam ja bio dva tjedna u Brazilu kad su me zvali. Dana White rekao mi je da sam lud što sam uoči tog meča bio u kutu Kampmannu na UFC-ovoj priredbi. Nisam htio otkazati borbu, jer sam se već obvezao, a ionako sam znao da me Mirko ne može ozlijediti. S obzirom da je aktivan, bilo bi dobro da mi Mirko pruži priliku za revanš", rekao je Ray.

Inače, Sefo je i prilično skeptičan prema novom vodstvu K-1 organizacije i očito im ne prognozira baš najbolju budućnost. "Dobro je za Mirka što je prošao dalje, ali prema onome što sam čuo, ne znam koliko će K-1 potrajati. Čini se da imaju mnogo problema, a ni ulaznice se ne prodaju baš najbolje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.