Redknapp: U mojoj reprezentaciji bilo bi mjesta za Ferdinanda

HARRY REDKNAPP, menadžer Tottenhama, pridružio se mnogima koji kritiziraju odluku izbornika Roya Hodgsona o nepozivanju srednjeg braniča Rija Ferdinanda u englesku reprezentaciju.

Redknapp, koji je nakon odlaska Fabija Capella kotirao kao čvrsti favorit nacije za preuzimanje reprezentacije, kaže kako bi uzeo Ferdinanda u bilo koji sastav.

"U toj priči je očito više nego što mi znamo. Ako je u pitanju samo nogomet, teško je izostaviti Rija jer je on još uvijek odličan igrač. Ja bih ga uzeo u bilo kojoj momčadi. Njegov sam najveći fan, pa ja sam ga doveo u West Ham još kao dječarca. No, Roy ga iz nekog razloga nije odlučio pozvati, a Roy je šef", izjavio je Redknapp.

Hodgson je najprije izostavio Ferdinanda sa svog prvog, originalnog popisa 23 igrača za Euro, objasnivši kako su u pitanju ''nogometni razlozi''. Nakon što je zbog loma čeljusti otpao Gary Cahill, izbornik je u vrstu pozvao Martina Kellyja iz Liverpoola, koji nije bio standardan ni u svom klubu, te nije srednji, već bočni branič.

Nakon što je još jednom bio ignoriran od izbornika, Rio Ferdinand je napisao na Twitteru:

''Koji su to razlozi??!!!''

Izostavljanju Ferdinanda čude se i zvijezde nizozemske reprezentacije.

"Čudno je to. Rio je još uvijek jedan od najboljih braniča u Engleskoj, možda i na svijetu", rekao je Tottenhamov veznjak Rafael van der Vaart.

"Mislim da je to veliko iznenađenje", dodao je Wesley Sneijder.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.