Rijeka tricom ispratila Osijek s Kantride

Foto: Hina

RIJEKA je u predzadnjem kolu HNL-a s 3:0 pobijedila Osijek, koji će se tako u posljednjem kolu boriti za opstanak u prvoj ligi.
 
Matjaž Kek, trener Rijeke, na travnjak je izveo najjači sastav iako njegovoj momčadi ova utakmica rezultatski nije ništa značila. Riječani su poveli u 18. minuti kada je Balaj, nakon što je propustio tri prilike, konačno uspio matirati Matasa. Zabio je s desetak metara nakon što mu se lopta odbila poslije pokušaja Sharbinija.
 
Domaća momčad prednost je povećala u 34. minuti iz jedanaesterca. Bralić je srušio Tomečaka, a Sharbini zabio s bijele točke, iako se okliznuo pri izvođenju jedanaesterca. Konačan rezultat postavio je u 66. minuti Tomasov, koji u posljednje vrijeme igra u sjajnoj formi. Šest minuta prije trećeg gola Bralić je dobio drugi žuti karton i ostavio svoju momčad s igračem manje.
 
Rijeka će sezonu završiti na drugom mjestu, te će u Europskoj ligi natjecanje započeti u drugom pretkolu. Osijek, pak, u posljednjem kolu protiv Slavena pred svojim navijačima traži bodove za opstanak. Uoči posljednjeg kola Osijek ima dva boda više od posljednjeg Zadra.
 
 

Standings provided by

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.