Šarić: Ovo je nova Hrvatska koja se bori

 Foto: Hina, Index
Video: Dario Dalmacija/Index

DARIO ŠARIĆ je nakon pobjede protiv Makedonije bio vrlo zadovoljan igrom u drugom poluvremenu, u kojem je Hrvatska digla energiju za stepenicu više.

> Hrvatska pokazala moć: Uvjerljiva pobjeda protiv Makedonije

> Perasović: Nema razloga da vičem na igrače, to ja tako pričam

"Dali smo dodatnu energiju, dodatan impuls, ekstra rad u obrani. Očito je da Makedonci igraju sa sedam-osam igrača i tu je naša kvaliteta došla do izražaja. Bitno je samo da smo mi pobijedili", kaže Šarić koji se nada još većoj podršci u Areni.

"Drago mi je da je publika došla na utakmicu protiv ekipe koja možda nije veliko ime, a znam da svi vole doći na takve događaje. Želim da svi dođu navijati za Hrvatsku, a ne da dolaze zbog protivnika."
 
"Želim da me boli glava prije utakmice od zahtjeva za ulaznice"
 
"Želim da me boli glava prije utakmice od zahtjeva za ulaznice, to mi puno znači. Bitno je da publika prepozna u košarci kada treba zviždati drugoj ekipi, kad treba presing napraviti, publika mora imati taj neki osjećaj", rekao je Šarić.
 
"Najmanje što mogu jest zahvaliti se ovoj divnoj publici, drago mi je što su prepoznali moju borbenost i nadam se da će drugi put neki drugi igrači dobiti standing ovation. Svi bi dali 100 posto za ovu momčad, za Hrvatsku. Ovo je nova Hrvatska koja se bori", završio je Šarić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.