Sjajni Subašić spasio tri boda Monacu protiv Nantesa

Foto: Guliver Image/Getty Images

DANAS su odigrana tri susreta 32. kola francuskog Le Championata.

Četvrtoplasirani St. Etienne je na svom stadionu dočekao Nicu i očekivao je sigurnu pobjedu koja bi ga približila Lilleu i plasmanu u Ligu prvaka.
 
Međutim, na kraju mogu biti presretni što su uopće do boda došli. Gosti su poveli u 57. minuti golom Bodnera i čuvali su to vodstvo sve do posljednje minute. A onda u 89. minuti Nica ostaje bez Digarda koji dobiva crveni karton da bi iz penala Gradel izjednačio rezultat.
 
Lyon, koji puše za vratom St. Etiennu gostovao je kod Valenciennesa i nužno je trebao tri boda za priključak. Pobijedili su, ali uz mnogo sreće. Gomis je doveo goste u vodstvo u 29. minuti, a izjednačio je Warris u 66. Novu prednost gostima samo tri minute poslije donosi Ferri, a tri minute prije kraja penal za bod promašuje strijelac Warris.
 
U posljednjoj utakmici večeri, Monaco je na svom terenu svladao Nantes s 3:1. Vodstvo momčadi iz Kneževine donio je Rodrigez u 18. minuti. Na 2:0 u 72. povisio je Raggi, a svoj drugi pogodak i točku na i stavio je iz penala Rodrigez u 76. minuti.  Dvije minute poslije Bedoya je zabio počasni gol za Nantes. Danijel Subašić branio je svih 90 minuta za Monaco i u nekoliko situacija pokazao je zašto je i dalje prvi golman bogataša iz Kneževine.

 
Poredak na vrhu je:
PSG 79, Monaco, 66, Lille 60, St. Etienne 55, Lyon 51, Marseille 48…
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.