Split dočekuje Dinamo: "Oni su najbolja ekipa u HNL-u, ali mi idemo po tri boda"

Foto: Hina

SPLIT u 14. kolu HNL-a na Parku mladeži dočekuje Dinamo. Crveni su u prošlom kolu na svom terenu zaustavili Rijeku (1:1), a sada se nadaju da će u najmanju ruku isto ponoviti i protiv Dinama.

"Pred nama je teška utakmica i zahtjevan protivnik. Za pozitivan rezultat trebat će nam dva dobra poluvremena, a ne samo jedno kao protiv Rijeke. Vjerujem da ćemo biti u stanju to ostvariti. Prije svega očekujem dobru igru, a onda ćemo vidjeti za što je to dovoljno. Bilo bi dobro da imamo podršku s tribina i vjerujem da bi nam to dalo dodatni motiv do cilja. Sve osim poraza bilo bi dobro, a imamo i razloga nadati se punom uspjehu", poručio je Ivan Matić.

"Protiv Rijeke smo pokazali da možemo"


Veznjak Crvenih Mario Kvesić ulogu favorita prepušta Dinamu, ali i poručuje da on i suigrači neće s bijelom zastavom istrčati na travnjak.

"Dinamo je najbolja ekipa u HNL-u, ali s pravim našim pristupom nema razloga da se mi njih bojimo. Prvo poluvrijeme u Rijeci je pokazalo da mi možemo i ako bude tako protiv Dinama mislim da mi možemo i do sva tri boda", poručio je Kvesić.

Utakmica na Parku Mladeži igra se u subotu od 15 sati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.