Split na prekretnici: Sukob Križanca i Slavena Žužula, povukao se i brat Jozo

Foto: RNK Split 

SPLIT je plasmanom u finale Kupa, gdje je protiv Dinama držao nulu 120 minuta, upisao teoretski najveći uspjeh u povijesti kluba, no čini se da se braća Žužul nalaze na prekretnici. Starijeg Jozu nije se moglo ni vidjeti na finalu u Maksimiru, a nitko nam nije znao reći razlog. Nije mu u navici da propušta utakmice Splita. Slaven Žužul za Index je nakon utakmice, govoreći o budućnosti kluba, tu temu zaobišao. (VIDEO )

Najavio je tek da namjerava osnažiti ekipu.

Iza Splita je razočaravajuća sezona, puna lutanja i zato je plasman u finale tek statistički uspjeh. Teoretski, Split u dramatičnom dvokoraku na kraju prvenstva ima šanse i ispasti iz lige. Najviše su griješili u kadroviranju. Nestali su Bilić, Vojnović, Dujmović i mnogi drugi, a mladi na kojima temelje poslovanje u budućnosti nisu se dovoljno nametnuli na tržištu. To se i ne može postići u derbijima začelja s Istrom i Osijekom. Split je daleko od Europe koja je bila cilj s početkom sezone.

Na Parku mladeži slijedi dugo ljeto rekonstrukcije. Jutros je stigla vijest da odlazi i direktor Ivica Križanac, bivši igrač Splita i reprezentativac Hrvatske. On navodno nije znao za transfer Albanca Rrahmanija, koji je već godinu dana želja Splita. Jozo Žužul, dojam je, stao je na stranu Križanca i povukao se, a mlađi Slaven ostao je isturen na čelu kluba.

RNK Split još nije komentirao nastavlja li suradnju s Križancem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.