Split remizirao s Bešiktašem, Belle oduševio Bilića

Foto: Hina

SPLIT je na pripremama u Turskoj odigrao prijateljsku utakmicu protiv Bešiktaša kojeg vodi Slaven Bilić. Završilo je 2:2.

Bešiktaš je poveo u 18. minuti neobranjivim udarcem Torea s dvadesetak metara. Split je izjednačio u 67. minuti nakon sjajne akcije Bellea i Bilića koji je pogodio mrežu turskog velikana.

Za potpuni preokret zabio je Vidović na asistenciju Kvesića, a remi Bešiktašu donio je u posljednjoj minuti Demirci lijepim golom.

"Split je odlična momčad. Mi jesmo kvalitetniji, ali ne toliko da olako možemo ući u utakmicu jer se tada gubi razlika. Mogli smo otići na 2:0, ali dogodio se preokret. Split je puno bolji bio u zadnjih pola sata nego u prvih 60 minuta", rekao je nakon utakmice u Beleku Bilić.

Je li ga netko posebno oduševio?

"Belle je dobar, živ, ja volim takve igrače. Takvi nama fale. Pohvalio sam Kouassija nakon utakmice u Splitu, a sada za Bellea mogu reći da je tip igrača koji prave razliku, maltretiraju beka. No, nije samo on, ima tu još pravih igrača, a tu su i moji reprezentativci, Dujmović i Bilić, s kojim sam zajedno igrao još u Hajduku protiv Dunaferra."

 

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.