Spursima prisjelo odmaranje ključnih igrača kod Heata: NBA ih kaznila s 250 tisuća dolara!

Foto: AFP

POVJERENIK NBA lige David Stern kaznio je San Antonio Spurse s 250 tisuća dolara jer su na gostovanju kod Miami Heata odmarali ključne igrače.

Prije dva dana ljubitelji NBA i košarke očekivali su spekatkl u Miamiju izmeđeu aktualnog prvaka Heata i jedne od najboljih momčadi lige Spursa.

Ali, kako je Spursima to bilo čak šesto gostovanje u osam dana, trener Gregg Popovich odlučio je, nakon utakmice kod Orlanda i pete uzastopne pobjede, doma na odmor poslati Tonyja Parkera, Manua Ginobilija, Dannyja Greena i Tima Duncana. Tako smo u Miamiju gledali Heat protiv "B Spursa".



Vladaru NBA Sternu, takav potez nije se nimalo svidio i odmah nakon utakmice na Floridi najavio je kaznu za San Antonio i evo kako je obrazložio:

"Spursi su odmarali čak četiri ključna igrača, iako je tek početak sezone, a gledatelji u Miamiju zbog toga su ostali prikraćeni jer ovo je bilo jedino gostovanje San Antonija kod Miamija. Spursi o svom potezu nisu o svom potezu na vrijeme obavijestili Heat, medije ni vodstvo lige i tako su nam svima, a prije svega svim navijačima nanijeli štetu i smatram da ih treba kazniti s navedenim iznosom."

Zanimljivo, iako su namjerno desetkovani Spursi igrali kod aktualnog prvaka, zamalo su pobijedili. Miami ih je tijesno pobijedio 105:100, zahvaljujući seriji 10:0 u samoj završnici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.