Srbi poveli pa poklekli u Splitu: Hrvatska protiv Rusije u polufinalu Eura!

POBJEDOM protiv Srbije u Spaladium Areni (2:1) Rusija je izborila polufinale Europskog prvenstva u futsalu, gdje će igrati protiv naše reprezentacije.

Srbi su pružili odličan otpor favoriziranim Rusima, a nakon što je poluvrijeme završeno bez golova, u 25. minuti golom Milosavca Srbija dolazi u vodstvo.

Rusi su poslije toga krenuli u žestoki presing, što im se isplatilo vrlo brzo. U 29. minuti preko Fukina izjednačavaju, a pet minuta kasnije Pula je bio najspretniji u gužvi pred srpskim vratarom i postavio 2:1.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, a Srbija je najbliže produžecima bila u samom finišu, kada je Kocićev šut pogodio spoj grede i vratnice.

Hrvatska i Rusija tako će igrati u polufinalu u četvrtak u Areni Zagreb, a u drugom polufinalu sastat će se Španjolci i Talijani.

Reprezentacija Italije pobijedila je Portugal s 3:1 u posljednjoj četvrtfinalnoj utakmici. U ogledu odigranom u zagrebačkoj Areni u prvom poluvremenu nije bilo golova. Talijani su poveli već u 1. minuti nastavka, i to zahvaljujući autogolu Pereire. No, u 25. minuti je Ricardinho izjednačio na 1:1.

Talijanima je novo vodstvo krasnim udarcem lijevom nogom donio Assis u 30. minuti.

Portugalci su u završnici utakmice zaigrali s maksimalnim rizikom. Povukli su vratara i uveli još jednog igrača, što im se obilo o glavu nešto više od dvije minute prije kraja, kada je Patias zabio u praznu mrežu.

EP u futsalu, četvrtfinale:


Rusija – Srbija 2:1

Italija – Portugal 3:1

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.