Šterbik: Iznenadilo me kako su Hrvati pregazili Mađare

Foto: AFP

U ČETVRTAK popodne španjolska rukometna reprezentacije igra će protiv Mađara. Svjesni su Španjolci kako u tom dvoboju nemaju pravo na kiks, jer ipak nije svejedno završiti skupinu na prvom ili drugom mjestu, s obzirom da s druge strane čekaju Francuzi.

"Naravno da je velika razlika biti prvi ili drugi. Ukoliko budemo drugi u četvrtfinalu idemo na Francusku, a to je ono što želimo izbjeći. Upravo stoga protiv Mađarske idemo na pobjedu, ništa drugo ne dolazi u obzir", rekao je izbornik Valero Rivera.

Susret je najavio i jedan od najboljih vratara današnjice Arpad Šterbik.

"Mađari nisu samo Nagy, opasno je tako misliti. Istina je da se radi o sjajnom pucaču kojeg znaju svi vratari svijeta, međutim još je tu vrlo dobrih igrača, koji kada imaju svoj dan, mogu svakome opasno zaprijetiti", rekao je Šterbik.

"Naravno da sam gledao susret Mađarske i Hrvatske. Iskreno, iznenađen sam konačnim rezultatom, očekivao sam tjesniju utakmicu. Hrvatska je sjajno igrala obranu i još bolje kontrirala. Pokazali su Hrvati kako se treba igrati protiv njih i sigurno da su nam olakšali malo pristup susretu", dodao je za kraj.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.