Što će sada Sarajevo reći? Pogledajte Petrovića kako se ljubi s Arkanom i Cecom!

Screenshot (Youtube)

NAKON što je i prije službenog potpisa ugovora potjerao trenera Ljupka Petrovića zbog slikanja s ratnim zločincem Arkanom, FK Sarajevo je poručio da je riječ o fotomontaži. Tako barem, tvrdi sudski vještak za službenu stranicu kluba s Koševa.

> Veliki obrat: Sarajevo tvrdi da je Petrovićeva fotografija s Arkanom lažna i najavljuje tužbe!

"Fotografija sadrži artefakte (greške u kompjuterskoj slici) koji upućuju na vjerojatnoću da se radi o digitalnoj montaži", rekao je sudski vještak Edin Kundalić i najavio da će konačni nalaz biti poznat 15. travnja.

Međutim, sporna fotografija nije objavljena danas, već nekoliko mjeseci ranije na Facebook profilu na kojem se veliča ratni zločinac.

I sam Petrović, bivši trener Croatije Sesvete i Lokomotive, poručuje da je riječ o fotomontaži, te umanjuje svoje prijateljstvo s Arkanom tvrdeći da je s njim morao biti dobar dok je bio u Crvenoj Zvezdi s kojom je postao prvak Europe.

Međutim, u emisiji Insajder B92 televizije objavljena je snimka na kojoj se Petrović poslije rata srdačno pozdravlja i ljubi s Arkanom i njegovom suprugom Cecom, poznatom srpskom pjevačicom.

Pozdrav Petrovića s Ražnatovićima pogledajte na 1:25 videa:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.