Stojnić: Posudio sam im novac, a oni su mi pokušali smjestiti zatvor!

Foto: Figthsite

VIJEST o uhićenju bosansko-hercegovačkog MMA borca i bivšeg člana UFC-a Denisa Stojnića, koju smo ranije već objavili danas dobiva nastavak. Stojnić je u razgovoru za "Oslobođenje" potvrdio da je posudio novac, ali da nije došlo do lihvarenja nego da je samo pokušao vratiti svoj novac natrag.

Stojnić je u srijedu uhićen i priveden u MUP KS, zbog sumnje da je počinio kaznena djela ugrožavanje sigurnosti i lihvarstvo nad Adijem Nukićem iz Sarajeva. U razgovoru za "Oslobođenje" Denis je ispričao kako je spasio Nukića od automafije, te da je za njega isplatio dug, koji je pokušao vratiti.

"Adi je mojih pet auta, i jedno vozilo moje prijateljice predao automafiji zbog nekih njegovih dugova. Prije mjesec dana javljeno mi je da Nukića drže i da će ga pustiti i vratiti vozila ako donesem 55.000 KM. Otišao sam s novcem, i izvukao Adija koji je bio sav modar. I pored svega ponovo sam mu pružio drugu priliku i zaposlio ga u jednom od mojih ugostiteljskih objekata. Nakon toga je njegov otac Adnan Nukić rekao da će mi vratiti novac. Prije 7-8 dana njegov tetak mi je vratio 20.000 KM, ali su mi Nukići ostali dužni 35.000 KM, što su kasnije priznali i u policiji. Moja jedina greška je što sam pošten, ali eksplozivan, te sam Adiju prijetio da bih ga nekako preplašio. Nisam ja njega namjeravao istući, ali nekako sam ga morao natjerati da mi vrati novac, jer ih je on, ustvari, uzeo od moje maloljetne djece za koju živim", priča Stojnić.

"Ja sam Adiju rekao da će biti stalno sa mnom dok mi ne vrati moj novac, no on je to protumačio kao da sam ja njega oteo, što naravno nije točno. Nisam znao da je Adi Nukić prevario ne samo mene, nego i druge osobe, kada sam mu povjerio posao sa rent-a-car firmom. Čim sam povratio vozila, odustao sam od tog posla. Potom sam završio u bolnici jer sam imao predinfarktno stanje, zbog nepravde koja mi se dogodila. Čim izađem iz bolnice tužit ću Adija da mi vrati novac, kao i zbog uvrede časti", zaključio je Denis Stojnić

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.