Sušić o Haliloviću: Neka Alen odluči, ne želimo se svađati s HNS-om

ALEN HALILOVIĆ jedan je od velikih nogometnih dragulja. Mlada zvijezda Dinama odigrala je tek dvije utakmice u HNL-u, a već se uz njegovo ime spominje reprezentacija - samo koja?

Halilović je i sam objasnio kako još uvijek nije donio odluku hoće li igrati za Hrvatsku ili Bosnu i Hercegovinu, a njegov otac Sead je nekoliko puta upozorio medije da ne stvaraju pritisak na "malog.

"On je još uvijek dječak, 16 mu je godina, pustimo ga da se razvije kao igrač", smatra izbornik BiH Safet Sušić.

"On je pravi nogometni dragulj, naravno da bi ga svi htjeli imati u svojoj ekipi. Za njega je najbitnije da se ustali u prvoj postavi Dinama. Mislim da mu pritisak sada ne treba. On se mora posvetiti treniranju i radu. Alen je još uvijek mlad, treba mu vremena da se razvije i da stasa u igrača koji može nositi dres reprezentacije", rekao je Sušić za SN, a zatim nadodao:

"Mi smo njega i Seada pozvali u Sarajevo na razgovor, ali to je sve što smo učinili. Ne želim se svađati s Hrvatskim nogometnim savezom, a naročito sada kada imamo dvije vrlo važne utakmice na rasporedu - Hrvati u Skopju, mi u Ateni", poručuje Sušić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.