Svi mrze Wilbeka, Španjolci bijesni: "Zar se tako ponaša trener godine?"

Foto: Screenshot; Ekstrabladet.dk

ZANIMLJIVA situacija dogodila se nakon finala rukometnog SP-a u Španjolskoj. Naime, trener novopečenih svjetskih prvaka, Valero Rivera, bio je razočaran što se trener aktualnih europskih prvaka Ulrik Wilbek nije pojavio na presici nakon šokantnog i rekordnog poraza u finalu. Podsjećamo, Španjolci su pregazili Dance sa 16 golova razlike (35:19).

"Razočaran sam što Wilbek nije došao na konferenciju. Mi smo od Danske izgubili četiri puta, a svaki sam se put pojavio pred novinarima. Sada kada smo mi njih pobijedili, on se nije pojavio. Pitam vas, zar se tako ponaša takozvani najbolji trener godine?", poručio je Španjolac.

Inače, Ulrik Wilbek nije omiljen ovih dana u Danskoj. Ako je Slavko Goluža razočaran izvještajima i analizama hrvatskih medija nakon bronce, onda bi trebao baciti pogled na danskog izbornika, europskog prvaka i sada svjetskog doprvaka, kojeg su danski mediji rastrgali.

Wilbek: Oprostite, čestitam Španjolcima!

Razočarani Wilbek obratio se sedmoj sili preko priopćenja.

"Posljednja dva-tri dana nisam se toliko pojavljivao u javnosti, jer moram paziti na svoje zdravlje, budući da sam fizički i psihički potrošen. Ispričavam se kolegi Riveri i Španjolskom rukometnom savezu što se nisam pojavio na novinskoj konferenciji nakon finala, ali nije mi bila namjera da nekoga uvrijedim. Čestitam Španjolcima na zasluženoj pobjedi i naslovu svjetskih prvaka", poručio je Wilbek.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.