Svi su ludi za Mandžukićem: PSG, Napoli i Fiorentina u borbi za Đilkoša

MARIO MANDŽUKIĆ zadivio je nogometnu javnost fantastičnim igrama u dresu hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu. Dan nakon što je Hrvatska ispala iz natjecanja, klubovi iz najjačih europskih liga krenuli su u potjeru za "Supermandžom".

Prema pisanju pariškog dnevnika L'Equipe, PSG je izrazito zainteresiran za Mandžukića, a kako pišu Francuzi, sportski direktor PSG-a Leonardo Araujo ne pita za cijenu.

U igri je navodno i Tottenham, ali budući da je Redknapp dobio otkaz cijela priča oko transfera Mandžukića u londonski klub mogla bi propasti. Engleski su mediji tijekom Eura selili Mandžu u Everton kod Jelavića, ali i u Barcelonu.

Njemački Sport Bild u srijedu je objavio vijest kako su za Mandžu zainteresirana dva talijanska kluba - Napoli i Fiorentina.

Prema pisanju Nijemaca, Ivan Cvjetković prošlog je tjedna izvanredno otputovao na pregovore u Firencu. S druge strane, iz Napolija su se javili jer u Hrvatu vide idealnu zamjenu za Edinsona Cavanija, koji bi ovog ljeta mogao napustiti klub.

I dok "pola Europe" luduje za Mandžukićem, trener Wolfsburga Felix Magath nije promijenio mišljenje - želi prodati Đilkoša.

"Magath ga i dalje ne želi u momčadi, ali zna da za Mandžukića danas može dobiti daleko više od deset milijuna eura, na koliko je bila procijenjena njegova vrijednost prije početka Eura", zaključuje Sport Bild.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.