Torcida odabrala: Jozinoviću pripalo "Hajdučko srce"

Foto: Screenshot; Hajduk.hr

GORAN JOZINOVIĆ sinoć je na 19. Torcida kupu primio prestižnu nagradu "Hajdučko srce", koju Torcida već tradicionalno dodjeljuje najborbenijem igraču Hajduka u protekloj sezoni.

"Presretan sam, tek polako postajem svjestan što sam doživio. Malo bi bilo kazati da sam samo počašćen, jer puno je igrača Hajduka noseći najdraži nam dres ostavilo nekakav trag, no samo su neki od njih imali tu sreću dobiti ovo veliko priznanje", rekao je Jozinović za službenu stranicu kluba.

"Igrao sam i pred 40-ak tisuća gledatelja, mnogo puta pred prepunim Poljudom i na važnim gostovanjima, no moram priznati da sam jučer pred 5 tisuća navijača u Vukovarskoj imao najveću tremu do sada. Mislim da je ovo nagrada i svima onima koji su bili moja potpora i u teškim trenucima, te poruka svim mladim igračima da ustraju u radu boreći se za ono što nam svima predstavlja najdraži dres", nadodao je kapetan Hajduka.

Inače, pred oko pet tisuća gledatelja u Vukovarskoj ulici, Torcida Ražine osvojila je 19. izdanje Torcida kupa. Momčad iz šibenskog predgrađa slavila je u finalu protiv Torcide Mertojak s 2:1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.