Treneru Lyona trese se stolica: Rijeka je ozbiljna momčad, ali pobjeda je imperativ

Foto: Getty images

REMI GARDE proživljava svoje najteže dane na klupi Lavova. Momčad ne igra dobro, loši rezultati nižu se iz kola u kolo i samo je pitanje kad će francuski stručnjak izgubiti povjerenje Uprave.

Naime, nakon deset prvenstvenih kola Lyon se nalazi na 11. mjestu sa samo 12 od mogućih 30 bodova. Prvoplasirani PSG bježi im velikih 12 bodova.

Večeras od 19 sati ugostit će Rijeku u trećem kolu Europa lige.

"Znam da je Rijeka odigrala dobru utakmicu protiv Betisa i da visoki poraz u Guimaraesu nije realan prema viđenom. Rijeka je momčad koja se zna kvalitetno braniti i kroz brzu transformaciju ugroziti suparnička vrata", rekao je Garde.

"Takvu Rijeku očekujem u četvrtak navečer. S obzirom na našu situaciju, natjecanje u Europskoj ligi jako je važno. Sve me podsjeća na prošlu sezonu kada smo se nakon pobjede protiv Tottenhama napunili samopouzdanjem i počeli pobjeđivati u prvenstvu", dodao je.

"Zato je pobjeda protiv Rijeke jako važna da stvorimo dobru polaznu poziciju za daljnje natjecanje kako u Europi, tako i u domaćem prvenstvu", za kraj će francuski stručnjak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.