"Tri godine sam prebijao Bigfoota kao psića"

Foto: Fightsite

IZNIMNO velike tenzije vladaju proteklih nekoliko dana na relaciji između dva brazilska UFC-ova borca Antonia Silve i Thiaga Silve.

Podsjetimo, Bigfoot je izazvao Thiaga na borbu, iako je razlika u njihovoj kilaži otprilike oko 20-ak kilograma, možda čak i malo više te je zbog toga Antonio najavio kako će potražiti i liječničku pomoć ne bi li mogao spustiti kilažu, doći u polutešku kategoriju i onda napokon ući u oktogon s "mentalno bolesnom osobom", kako je nazvao Thiaga te pritom otkrio kako je on zapravo teškaš i inače ima oko 105 kilograma.

No, ni njegov prezimenjak nije mu ostao dužan, podsjetio je na trogodišnje razdoblje kad su zajedno trenirali u American Top Temu prije nego što je on nastavio svoju karijeru u dvorani Blackziliansa.

"Valjda je još uvijek tužan jer sam napustio American Top Team. Ukoliko se želi boriti protiv mene, nema problema, samo neka dođu u polutešku kategoriju. Borit ću se s njim kad god želi. Trenirali smo zajedno tri godine, pitajte ga kako je to izgledalo. Prebijao sam ga poput malog psića", rekao je Thiago.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.