"U Pleternici je stvarno gušt igrati, sada smo spremni za Osijek"

Foto: Screenshot

DINAMO je u utorak popodne odigrao prijateljsku utakmicu u Pleternici, gdje je pred više od tri tisuće gledatelja s 4:1 pobijedio Slaviju. Andrej Kramarić je bio dvostruki strijelac za hrvatskog prvaka, a u strijelce su se upisali i Zvonko Pamić i Marcelo Brozović. Jedini pogodak za Slaviju zabio je Dalibor Žafarić iz jedanaesterca.

Nakon susreta Modri su bili vrlo dobro raspoloženi."Kao i svake godine u Pleternici je gušt igrati. Domaćini su dobra momčad i pokazali su to i danas, ali naravno da je naša kvaliteta došla do izražaja i pobjeda je potpuno zaslužena", rekao je veznjak Arijan Ademi.

Ovo je bila posebna utakmica za Zvonka Pamića, prvi susret nakon smrti njegova brata: "Drago mi je što sam se vratio na teren; trebaju mi minute tako da mi je ova utakmica sjajno došla. Pogodak? Naravno da sam sretan i zbog toga, ali najbitnije da se nitko nije ozlijedio i sada se okrećemo Osijeku."

Domagoj Antoliću ovo je bila premijera u Pleternici: Prvi puta sam tu i stvarno je bilo lijepo igrati. Ujutro smo imali trening, a ovu utakmicu smo shvatili kao dio priprema za ono što nas čeka i mislim da su gledatelji kući otišli zadovoljni."
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.