UFC 193 u Melbourneu na Etihad Stadionu: Spektakl za 56 tisuća gledatelja

Foto:  Fight site

NAPOKON je i službeno potvrđeno kako će se UFC 193 u Melbourneu održati na Etihad Stadionu, čime bi to trebao postati najposjećeniji UFC event u povijesti.

Iako je o tome govorilo još početkom godine, kad je MMA legaliziran u oblasti Victoria te UFC najavio svoj dolazak, tek danas je službeno potvrđeno kako će UFC 193 biti održan na velebnom Etihad Stadionu, koji na tribine prima 56.000 ljudi.

Nakon što se organiziraju i mjesta na travnjaku, to bi trebao postati i službeno najposjećeniji UFC event u povijesti, ukoliko se prodaju sve ulaznice, no znajući kako organizacija prolazi u Australiji, to ne bi trebao biti problem, posebno iz razloga što mjesta na tribinama ne bi trebala biti preskupa.

UFC je do sad jednom gotovo prodao 56.000 ulaznica, a to je bilo za stadionski event u Torontu. Bio je to UFC 129, kojeg su predvodili Georges St-Pierrea i Jake Shields. Najveća posjeta na Etihadu bila je 70.000 ljudi, za službenu konvenciju Jehovinih Svjedoka prošle godine.

UFC 193 predvodi borba za naslov prvaka u velter kategoriji, između Carlosa Condita i Robbiea Lawlera, a nastupit će i gotovo svi australski UFC borci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.