Video - Čudesni švedski wunderkind: John Guidetti zabio tri uzastopna hat-tricka



JOHN GUIDETTI nogometaš je o kojem će se itekako pričati u budućnosti. 19-godišnji Šveđanin zabio je tri uzastopna hat-tricka igrajući u dresu Feyenoorda.

Guidetti je inače igrač Manchester Cityja, a prošlog je vikenda postigao tri pogotka u pobjedi Feyenoorda 3-1 protiv Vitessea u nizozemskoj Eredivisiji. Prije toga je rušio uglednike nizozemskog nogometa: tri gola je dao Ajaxu (4-2) i Twenteu (3-2).

Trenutačno je na 17 postignutih pogodaka u sezoni (u samo petnaest odigranih utakmica), te je drugi strijelac lige. Nakon svega rečenog, nije niti čudo da ga želi pola Europe, a trenutačno prvi u redu stoji Bayern. Minhenska je momčad posve spremna na odlazak hrvatskog nogometaša Ivice Olića na kraju sezone i stalno napominju kako Mario Gomez nema prave zamjene, niti partnera, u napadu.

Izgleda da su se u Bayernu dogovorili da je Guidetti u ovom trenutku možda i najbolje rješenje, ali je pitanje kako će na to reagirati u Cityju. Ipak, konkurencija u Manchesteru je toliko žestoka (Džeko, Agüero, Balotelli, Tevez...) da bi unatoč sjajnim karakteristikama Guidetti teško mogao dobiti priliku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.