Vujčić lobira: Za Šarića bi bilo nabolje da se košarci vrati u Splitu



NIKOLA VUJČIĆ jedan je od glavnih lobista u slučaju Darija Šarića. Vujo zna da najbolji junior Europe može puno donijeti Splitu, na marketinškom i igračkom planu. U svojoj direktorskoj ofenzivi Vujčić je zaboravio na Zagreb, kada je Šariću dozvolio da odigra utakmicu za Split. Zagreb je revoltiran jer su ih Splićani ignorirali, no sada je ključ ipak u odštetnom zahtjevu.

Dario je razvučen na sve strane. Može samo trenirati. Njegov otac, komentirajući poruku Josipa Stojanovića Jollyja, koji je voljan platiti odštetu, rekao nam je da ga od cijele situacije već pošteno boli glava. Drugim riječima, agenti kolo vode.

"Smatram da će bez obzira na apstinenciju od košarke Dario vrlo brzo nadoknaditi vrijeme. U punom je treningu i neće mu trebati puno vremena da se vrati. Na njegovom je timu da nađe solucije, ja bih volio da ga Split može kupiti. Moramo biti realni i reći da je Dario igrač za velike klubove. Možemo se samo nadati da će ga jedan takav klub kupiti i posuditi nama, jer smatram da bi se kod nas najbolje uklopio i napredovao. Bilo bi dobro za njega da se košarci vrati u sredini gdje poznaje suigrače", smatra Vujčić koji je svojim utjecajem ponudio Šarića i Maccabiju.

Zapravo, teško je naći klub u Europi kojem Dario Šarić nije ponuđen, s ove ili one strane. Balon sapunice rastegnuo se do krajnjih granica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.