Zagreb protiv Motora za drugi krug Lige prvaka

Foto: Co Zagreb

RUKOMETAŠI Zagreba u Areni od 18 sati u 8. kolu Lige prvaka dočekuju ukrajinski Motor iz Zaporožja. Utakmica je to odluke, jer će protiv Zaporožja odlučivati o prolasku u drugi krug Lige prvaka.

"Dođite ljudi i pomognite nam, jer ovo je tekma zaista nakon koje više nema popravka. Ovo nije utakmica hoću - neću. Ovo je tekma samo moramo i ništa drugo, stoga su i svi igrači i oni koji su bili ozlijeđeni stisnuli zube i treniraju fenomenalno. Ja pozivam publiku i obećavam borbeni Zagreb, koji će napraviti sve da dobije utakmicu, jedan Zagreb kojem će se moći pljeskati", najavio je trener Zagreba Boris Dvoršek, a lijevi vanjski Josip Šandrk dodao:

"Jako teška utakmica. Složio bih se sa trenerom da nam ovaj dvoboj određuje cijelu sezonu i moramo ući maksimalno od samog početka, agresivno u obrani, odnosno tranzicijom iz obrane u napad, probati dobiti utakmicu. Dakle, polukontrom i kontrom. Jer ako ćemo s njima igrati šest na šest i duge napade, oni su puno iskusnija momčad i tu teško da imamo šanse", rekao je Šandrk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.