Zagrebaši pobjedom u Varaždinu otvorili Ligu za prvaka, Stepančić ozlijedio prst

Foto: Hina

RUKOMETAŠI CO Zagreba pobjedom su otvorili Ligu za prvaka. U 1. kolu svladali su Varaždin 36:29 (20:14), klub koji je na kraju regularnog djela zauzeo prvo mjesto.


Suvereno i bez velike muke branitelj naslova upisao je prva tri boda što je na kraju rezveselilo i trenera Zagreba Borisa Dvoršeka.

"Zasluženo smo pobjedili, vidljiva je bila razlika u kvaliteti. Sjajno smo otvorili utakmicu sa 6:1, ozbiljno i motivirano ušli smo u utakmicu, napravili smo razliku koju smo održavali do kraja", rekao je Dvoršek.

Dobru formu iz Final Foura SEHA lige vratar Zagreba Filip Ivić zadržao je i na ovoj utakmici. Sinoć je imao 11 obrana i još si malo podigao samopouzdanje za nastavak sezone.

"Imali smo ovaj vikend dvije teške utakmice, bilo je malo vremena za odmor, uspjeli smo se skoncentrirati i oporaviti - i to odraditi do kraja. Prvo poluvrijeme sam odradio super, a u drugom sam mogao još malo bolje. Sve u svemu bilo je OK," zadovljno će Ivić.

Loše po Zagreb je što je ostao bez još jednog vanjskog pucača. Nakon Stipe Mandalinića kojem su u Novom Sadu stradali križni ligamenti, sinoć je Luka Stepančić ozlijedio prst šuterske ruke, a to znači da će neko duže vrijeme biti odsutan iz natjecateljskog rukometa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.