Zagrebaši porazili Vardar i preuzeli vrh SEHA lige: "Željeli smo pobjedu više od njih"

Foto: Hina

RUKOMETAŠI CO Zagreba u susretu su 8. kola regionalne SEHA lige u zagrebačkoj Areni svladali Vardar iz Skoplja sa 30:29 (15:15).

Luka Stepančić s devet i Stipe Mandalinić sa sedam golova bili su najbolji kod Zagreba, dok je Timur Dibirov sa 11 pogodaka predvodio Vardar.

Ovom pobjedom CO Zagreb je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 18 bodova iz sedam susreta, isti broj bodova, ali iz osam dvoboja ima drugi Tatran Prešov, dok je Vardar treći sa 16 bodova.

Nakon utakmice trener Zagreba Dvoršek je bio više nego zadovoljan igrom svoje momčadi: "Odigrali smo sjajnu utakmicu. Željeli smo ovu pobjedu više od njih i zbilja sam sretan da smo uspjeli pobijediti, osobito zbog naših navijača. Ovo je bio pravi derbi prvaka i ne mogu reći ništa više nego da sam sretan".


Najbolji strijelac zagrebačke momčadi Luka Stepančić je dodao: "Atmosfera je bila sjajna i zbilja sam sretan zbog navijača. Obje su momčadi igrale dobro kako u napadu tako i u obrani ali zbilja smo više željeli ovu pobjedu. Želim sreću Vardaru u nastavku sezone, posebice u dvobojima protiv Metalurga u Ligi prvaka. Vjerujem da ćemo se ponovo sresti na Final Fouru SEHA lige".

Vardarov je trener Boškovski priznao da je Zagreb jednostavno bio bolja ekipa na terenu: "Radili smo prevelike pogreške, osobito u obrani i to je, po mom mišljenju, stvar koja je odlučila utakmicu. Čestitam Zagrebu, a mi se sada okrećemo Metalurgu i Ligi prvaka."

U drugoj utakmici Nexe i Lovćen odigrali su 26:26 (9-15).

Igor Vujić je s devet golova predvodio Našićane, a Igor Marković s pet goste iz Crne Gore. Nexe je sada peti na ljestvici sa 11 bodova, a Lovćen pretposljednji, deveti s četiri. Na vrhu je CO Zagreb sa 18 bodova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.