Zanoški napustio Medveščak i potpisao za KAC: "Molim vas, ne ljutite se. I mene boli"

Foto: Ronald Goršić / Cropix

NAPADAČ Medveščaka Tom Zanoški napustio je zagrebački KHL Medveščak i potpisao za KAC Klagenfurt.

Nekoliko sati nakon vijesti o odlasku Zanoškog iz Medveščaka, na službenoj stranici KAC Klagenfurta osvanula je vijest o njegovom potpisu za austrijsku momčad.

"Tom je okretan, igrač koji podiže ostatak momčadi i zabija golove", rekao je trener KAC-a Christian Weber.

Otišao zbog svađe s Raymondom?

Kako su priopćili iz Medveščaka, slijedom neslaganja s načinom rada, odlukama i sportskom filozofijom glavnog trenera Martya Raymonda i klupskog sportskog stožera, igrač je odlučio napustiti Zagreb i sporazumno raskinuti ugovor s klubom.

"Igrač i klub rastaju se prijateljski, bez ikakvih nesuglasica te ostaju u dobrim odnosima. Ova izjava za javnost jedini je službeni komentar na ovu temu i od strane kluba i od strane igrača, te ovu odluku i novonastalu situaciju obje strane u duhu dobrih poslovnih odnosa neće dodatno komentirati", stoji u priopćenju kluba.

Zanoški navijačima: Molim vas ne ljutite se kad saznate kamo idem!

Tom Zanoški na svom je Facebook profilu objavio poruku navijačima čiji je miljenik brzo postao. Svoje je fanove, i fanove Medveščaka, zamolio da se ne ljute zbog odlaska u redove možda i najljućih rivala u ligi.

Poruka navijačima s Tomovog privatnog profila:

"Dragi prijatelji i navijaci,

htio bih se vama svima zahvaliti za najbolje dvije sezone u mojem životu. Nema mjesta gdje bih radije igrao, napredovao sa karijerom i htio pobijediti. Nikada nisam ni mogao pomisliti da se nešto ovako moglo desiti. Došao sam ovdje sa srcem igrati za grad gdje sam se rodio i za ljude koje cijenim i poštujem. Prije nego što se sazna gdje odlazim molio bih vas sve za razumijevanje i htio bi da znate da ova odluka nije bila nimalo zbog novaca niti protiv kluba. Cijenim Medveščak i želim svim igračima, navijačima i ljudima oko kluba koji su jako puno dali i žrtvovali za Medveščak sve najbolje i puno uspjeha. Nema ništa što bih radije htio nego da sam ovdje sa vama ali ponekad stvari se dogode koje se ne mogu kontrolirati i teške odluke se moraju napraviti. Iskreno vam kažem da ovo je bila daleko najteža odluka mojeg života i mislim da ne trebam reći koliko ovo mene boli osobno i ljude blizu mene. Razumijem koliko će isto tako boliti kada se objavi sljedeći klub ali opet molio bih vas da se probate ne ljutiti, moje srce će uvijek biti u Zagrebu i sa vama, ali ako nemogu biti ovdje, morao sam odlučiti na sljedeću najbolju opciju koja mi se pružila. Hvala vam još jedan put za sve što ste mi dali, ne samo na ledu nego u životu. Nadam se ćemo svi jedan dan opet biti zajedno i zajedno biti uspješni. Hvala vam na svemu, nikada neću zaboraviti niti podcjeniti moje predivno vrijeme ovdje.

od srca

Tom
"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.