Život nakon BiH: Safet Sušić preuzeo francuskog drugoligaša

Foto: Screenshot; Evian

SAFET SUŠIĆ novi je trener francuskog drugoligaša Eviana. Bivši izbornik Bosne i Hercegovine u ponedjeljak popodne predstavit će se igračima, a cilj je, naravno, povratak u najviši rang natjecanja.

"Dogovorili smo se veoma brzo. Tražio sam angažman i prijatelj me pitao zanima li me projekt Evian. Presretan sam što sam ovdje", poručio je Sušić, koji je, uostalom, trenersku karijeru započeo u Francuskoj (davne 1994. godine na klupi Cannesa).

"Bilo je to davno. Iskreno, nisam mislio da ću se vratiti. Francuska mi je poput drugog doma, djeca su mi ovdje rođena i žive u Parizu, imam državljanstvo...", rekao je Sušić.

"Bolje drugoligaš koji ide naprijed, nego prvoligaš koji se bori za opstanak"

Novi trener Eviana uvjeren je kako će vratiti klub u prvu ligu.

"Čelnici su me pitali koje su moje ambicije s Evianom, a ja sam im odmah odgovorio - povratak u prvu ligu! Želim momčad koja će napredovati, zabijati, napadati. To je moja filozofija. Da moram birati između prvoligaša koji će se boriti za opstanak u prvoj ligi i drugoligaša kojem je cilj ući u prvu ligu, za mene nema dvojbe, odabrao bih drugoligaša, nekoga tko uvijek želi napredovati", zaključio je Sušić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.