Žužuli ugrabili najboljeg igrača i strijelca Istre čim je napustio klub zbog neplaćanja

Foto: RNK Split

PETAR FRANJIĆ (24) dosadašnji veznjak Istre, odmah nakon što je napustio klub zbog dugovanja, kao slobodan igrač potpisao je trogodišnji ugovor sa Splitom.

Nakon igranja u Lokomotivi i Radniku iz Sesveta, Franjić je zadnje dvije godine u Istri bio jedan od najboljih igrača. Ove sezone bio je prvo ime Pamićeve momčadi, u četiri kola postigao je tri gola.

"Zadovoljni smo što je ovako kvalitetan mladi igrač odabrao naš klub, čim smo saznali za njegovu situaciju odmah smo reagirali i uvjeren sam da smo dobili veliko pojačanje." izjavio je Splitov predsjednik Slaven Žužul.

Franjić je uzvratio komplimentima budućim, ali bivšim poslodavcima: "Drago mi je što sam došao u klub s visokim ambicijama, na meni je da se dokažem i opravdam povjerenje. Hvala Istri na svemu što mi je pružila, posebno treneru Igoru Pamiću koji je uvijek vjerovao u mene."

Split dovođenjem Franjića pokazuje da "vjeruje u Pamićeve igrače", s obzirom da je Franjić već treći igrač kojeg su ovog ljeta doveli iz Istre. Utabanim putem prije njega došli su Woon i Blagojević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.