TRANSFERI

A Bola: Atletico Madrid je doveo Portov dvojac za smiješnu cijenu

Foto: EPA

PORTUGALSKI dnevni list A Bola prenosi da je završen veliki posao između Atletico Madrida i Porta.

Dvojica nogometaša koji su ove sezone igrali za Porto - Alex Telles i Hector Herrera - od iduće sezone nosit će dres madridskog Atletica.

Telles je 26-godišnji lijevi bek koji se u proteklim sezonama na toj poziciji isprofilirao kao jedan od boljih u Europi. Pozivan je i u reprezentaciju Brazila, a Atletico je prije od ostalih zainteresiranih strana, a bilo ih je, prepoznao njegovu formu i doveo ga po sniženoj cijeni.

Portugalci pišu da je riječ o sumi od 30 milijuna eura, iako je Telles imao otkupnu klauzulu od 40 milijuna eura. Klubovi su se navodno dogovorili za nižu cijenu, a ostaje vidjeti što je pravi razlog tome.

Meksikanac Herrera ove sezone također je jedan od nositelja Portove igre. Riječ je o iskusnom 28-godišnjem središnjem veznjaku koji je prije Porta igrao samo u domovini.

Razlog njegovog odlaska je što s klubom nije uspio dogovoriti nastavak suradnje, njima je postao prevelik financijski teret, a Atletico mu je u tom smislu pružio utočište i dovest će ga kao slobodnog igrača po isteku njegovog ugovora.

Preostalo je samo pričekati službenu potvrdu ovih transfera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.