Aco Petrović ostao bez teksta nakon vijesti o prinovi u Ciboni

Foto: KK Cibona

CIBONA još čeka rasplet sudbine i nada se izbjegavanju gašenja kluba te preoblikovanju u dioničko društvo, ovog je tjedna u svoj operativni stožer povela čovjeka koji bi joj u tome treba pomoći. U četvrtak je objavila da se skupštini kluba kao član pridružuje Erwin Dokter, izvršni direktor i osnivač partner tvrtke ZENIQ Corporation.

"Gospodin Erwin Dokter donosi ogromno iskustvo u upravljanju sportom i organizacijom događanja u svojoj ulozi novog člana skupštine KK Cibona. Erwin ima bogat pozadinski doseg s više od dvadeset i pet godina izravnog iskustva u razvoju svjetskih sportskih tvrtki", objavila je Cibona na svojim stranicama i priložila izjavu direktora Tomislava Šerića.

"Izuzetno smo sretni što smo pronašli Erwina, iskusnog profesionalca u sportskom i međunarodnom poslovanju s bogatim iskustvom u razvoju profitabilnih sportskih platformi. Želim dobrodošlicu Erwinu u KK Cibonu kako bi joj pomogao da postane profitabilno dioničarsko društvo”, izjavio je Tomislav Šerić, direktor KK Cibone.

Bivši plivač čija je tvrtka postala "vodeća blockchain platforma"

Dokter je 40-godišnji Austrijanac, magistar sportskih znanosti i poslovne administracije, ali i bivši plivač koji se natjecao na dva svjetska i četiri europska prvenstva. Svoju tvrtku ZENIQ, tvrde u Ciboni, doveo je "do pozicije vodeće blockchain platforme".

Cibona je tako nastavila spas tražiti u toj branši, nakon što su prošle godine u nju ušli investitori koje predstavlja Hari Iyengar, a između ostalog se bave blockchain aplikacijama.

Cibonino pojačanje nije osobito impresioniralo Aleksandra Petrovića, bivšeg hrvatskog izbornika i Ciboninu legendu u svim funkcijama, kojeg je vijest doslovno ostavila bez teksta.

"S obzirom na to da je danas objavljeno da je Erwin Dokter postao novi član Skupštine KK Cibona trebao bih i to prokomentirati. S obzirom na to da nemam nikakvih spoznaja o kripto tržištu te blockchain platformama, ostajem nijem", napisao je Aco.