Adebayor posvojio sina tragično stradalog brata

Foto: Getty Images/Guliver Image 
EMMANUEL Adebayor (33), bivši napadač Arsenala, Tottenhama, Reala i brojnih drugih klubova, pokazao je veliko srce.
 
Naime, Adebayor je posvojio sina svog brata Petera koji je preminuo u tragičnim okolnostima. Emanuel je tako preuzeo brigu o maloljetnom Junioru, a ta sjajna gesta Togoanca oduševila je njegove brojne fanove.
 
 
Adebayor je imao teških razdoblja u svojoj bogatoj karijeri. S 15 godina napustio je rodni Togo kako bi započeo nogometnu karijeru u Metzu, a u najboljim danima je zarađivao i 200.000 eura tjedno. No našao se u problemima kad ga je obitelj počela manipulirati zbog novca.
 
"Nekoliko puta sam se htio ubiti. To se događa godinama. Gadi mi se što je sve stiglo do ove točke. Ipak, dok pričam o ovome, osjećam veliko olakšanje", rekao je nedavno Adebayor pa nastavio:
 
"Jako je teško riješiti neke stvari kad se trudite podići obitelj iz siromaštva, a oni i dalje idu protiv tebe. Uvijek sam govorio braći da nas je naša obitelj željela samo iskoristiti."
 
Zbog nastale situacije trenutačni napadač turskog Bašakšehira mora ignorirati pojedine članove obitelji. 
 
"Moram često mijenjati broj telefona da me ne mogu kontaktirati. Ne zovu me da provjere kako sam, nego samo traže novac. Tako je bilo i kad sam bio ozlijeđen. Jednom kad sam išao na magnetsku rezonancu zvali su me da pitaju mogu li djeci platiti školarinu. Nisu me uopće pitali kakvo je moje zdravlje", iskren je bio Emmanuel.
 
Od svih u obitelji, posebno loš odnos ima s majkom koju je optužio da je na njega bacala crnu magiju.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.