Adio HNL-u: Vida za tri milijuna eura odlazi u lisabonski Sporting?

IAKO je više puta izjavljivao kako se i u bližoj budućnosti vidi u Osijekovu dresu, kapetan momčadi iz Gradskog vrta Domagoj Vida na ljeto će ipak dignuti sidro i, po svemu sudeći, nastaviti karijeru u Portugalu.

Nakon što mu je zbog velikih potraživanja Uprave matičnog kluba (odbili dva milijuna eura) propao transfer u Porto, Vida će od ljeta ipak igrati na krajnjem zapadu Pirinejskog poluotoka.

Sportski direktor i pomoćni trener lisabonskog Sportinga, kako piše Večernji list, u subotu stiže u grad na Dravi još se jednom uvjeriti u Vidine mogućnosti (u 28. kolu HNL-a igraju Osijek i Varteks), nakon čega bi trebali sjesti za stol s Osječanima i dogovoriti transfer.

Osijekov sportski direktor Dragan Vukoja rekao je kako je cijeli posao blizu realizacije: "Sporting se čini dosta ozbiljan i konkretan, sa sigurnošću mogu reći kako će ovo biti najveći transfer u povijesti Osijeka", rekao je Vukoja koji, kao i ostatak Uprave Bijelo-plavih, očekuje da će Portugalci biti spremni izdvojiti tri milijuna eura.

Rasplet situacije oko Vide vreba i Koeln Zvonimira Solde koji na Vidu gleda kao na idealnu zamjenu za Brazilca Geromela, za kojeg je sasvim izvjesno da će na ljeto promijeniti sredinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.