Albanski mediji: Srce je donijelo bod protiv Hrvatske. Albanija nikad ne umire

Foto: Profimedia

HRVATSKA je remizirala s Albanijom 2:2 u drugom kolu Europskog prvenstva. Albanci su nakon jako lošeg prvog dijela Hrvatske vodili 1:0, a momčad Zlatka Dalića u drugom poluvremenu preokrenula rezultat u razmaku od dvije minute. Ipak, Hrvatska nije uspjela sačuvati vodstvo te je u 95. minuti primila pogodak za podjelu bodova.

Za prolazak u osminu finala Europskog prvenstva Hrvatskoj će sada definitivno trebati pobjeda protiv Italije u zadnjem kolu. Taj se susret igra u ponedjeljak u Leipzigu od 21 sat.

Albanski mediji slave

Albanski mediji slave veliki bod protiv brončane ekipe s prošlog SP-a, pa tako portal Gazeta Telegraf donosi naslov ''Srce je donijelo bod protiv Hrvatske. Albanija nikad ne umire.'' Autor teksta piše kako se Albanija nije predala ni kad je favorizirana Hrvatska preokrenula rezultat te je zabila gol za veliki bod u zadnjim sekundama susreta. 

Koha Jonë donosi naslov "Iz pakla do raja. Povijesni remi protiv Hrvatske". U tekstu stoji da je Albanija dominirala u prvih 45 minuta, a u drugom je nestala. Ipak, nije se predavala i u 95. minuti je zabila za bod i za nadu za nokaut-fazom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.