Alderweireld dobio prijeteću poruku: "Tvoja kći će nestati"

Foto: Profimedia

BRANIČ Royal Antwerpa Toby Alderweireld (34) na Instagramu je objavio kakvu je prijeteću poruku dobio nakon što je zabio gol u 2:1 pobjedi svoje momčadi protiv Genka u play-offu belgijskog prvenstva. "Tvoja kći će nestati ovaj tjedan. Obitelj će ti umrijeti", pisalo je u poruci.

Belgijski branič i kapetan Royala na to je napisao: "Za sve postoje granice. Mogu izdržati dosta toga, ali prijetnje obitelji su previše. Ne razumijem zašto si mi ovo poslao i što time želiš postići." Alderweireld je u ljeto 2022. godine došao u belgijski klub iz katarskog Al-Duhaila, u kojem je proveo jednu sezonu.

Legenda belgijske reprezentacije

Karijeru je počeo u Ajaxu, za čiju je prvu momčad igrao od 2009. do 2013. godine. Potom je otišao u Atletico Madrid, koji ga je poslao na posudbu u Southampton. Tottenham ga je kupio 2015. za 16 milijuna eura te je u londonskom klubu proveo idućih šest godina odigravši 236 utakmica.

Godinama je bio standardni reprezentativac Belgije, u kojoj je odradio 127 nastupa i postigao pet pogodaka. Od reprezentativnog nogometa oprostio se nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a zadnju utakmicu odigrao je protiv Hrvatske (0:0) u grupnoj fazi. Ugovor s Royal Antwerpom vrijedi mu do ljeta 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.