BOKS

Alen Babić srušio Kennedyja na početku treće runde i ostvario pobjedu karijere

Foto: Reuters

HRVATSKI boksač Alen Babić slavio je protiv irskog borca Nialla Kennedyja u trećoj rundi njihove borbe i tako došao do najveće pobjede u karijeri. 

Nakon što je u prošloj borbi svladao Shawndella Wintersa, Alen Babić probio se među 70 teškaša na svijetu prema stranici BoxRec, a sada je napravio novi korak. 

"Htio sam biti brži, ali nisam uspio. Niall je bio dovoljno spor da ne moram biti brz. Nije ovo bila dobra borba, htio sam to završiti prije, ali i ovo je u redu. Imam i poruku za kritičare - sve vas volim. Vi ste me stvorili, želim vas sve preobratiti i pretvoriti u svoju vojsku", rekao je Babić nakon borbe. 

Hrvatski Divljak nije štedio protivnika

Babić je meč otvorio u svom stilu, odmah je krenuo na nokaut i jurnuo na protivnika i Kennedy je bio nevidljiv u prvoj rundi. Isto se nastavilo u drugoj rundi, u kojoj je Babić prvi put rušio Kennedyja.

Prvi put u profesionalnoj karijeri Babić je morao s protivnikom boksati i treću rundu, ali je zato srušio Kennedyja u njenih prvih deset sekundi i sudac je prekinuo meč. 

Prije meča napao Hrgovića

Podsjetimo, Babić je u vrlo kratko vrijeme postao popularan borac. To može zahvaliti svojem agresivnom stilu, ali i stavu izvan ringa. Beskompromisan i brz na jeziku, Babić uvijek kaže što misli, a najmanje štedi Filipa Hrgovića

Hrvatski Divljak dao je prije meča intervju novinaru SkySportsa koji mu je na mobitelu pokazao poruku Filipa Hrgovića, najbolje plasiranog hrvatskog teškaša. Između ostalog, Hrgović mu je poručio: "Ovo nije dobar put za tebe. Ne samo da se nećemo boriti nego nećeš dobiti šansu ni razgovarati sa mnom."

Babić je ekspresno reagirao. "Mičite mi to ispred očiju. Bacio bih mobitel da nije moj. Što on priča? Pa sad imam priliku razgovarati s tobom. Jebi se, sjebat ću i tebe i cijeli tvoj tim", ljutito je poručio Babić pa nastavio: "On je obični nasilnik. Viđao sam takve kroz život, ali on će svakako dobiti svoje."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.