Alen Babić: Sve je na kocki, Savage je opet 'all in'

Foto: Profimedia

HRVATSKI boksač Alen Babić 31. ožujka, na Uskrs, vraća se u ring prvi put nakon poraza od Poljaka Lukasza Rozanskog u borbi za naslov svjetskog prvaka u novog bridgerweight kategoriji. Protivnik će mu u londonskoj O2 Areni biti Britanac Steven Robinson, boksač s neimpresivnim omjerom 6-2.

"Borba koja slijedi je ona najteža, borba sa samim sobom. Meč je počeo danas i traje do zadnje runde tog dana 31. 3. Sve je na kocki. Savage je opet 'all in'", napisao je Babić na Instagramu.

Borba koja slijedi je ona najteža, borba sa samim sobom. Meč je počeo danas i traje do zadnje runde tog dana 31.3. Sve je na kocki. Savage je opet all in 🥁

Posted by Alen Babić on Wednesday, February 14, 2024

Babić je dobio prvih 11 mečeva profesionalne karijere, od čega 10 nokautom, dok ga nije zaustavio Rozanski u travnju prošle godine. Od tada je neuspješno pokušavao oživjeti suradnju s bivšim trenerom Leonardom Pijetrajem, a nedavno je otkrio da je počeo raditi s Paschalom Collinsom, koji surađuje s Dillianom Whyteom, te da je napustio promotora Eddieja Hearna i počeo surađivati s njegovim najvećim rivalom Frankom Warrenom.