Amerikanci Dinamu kompliciraju transfer, novi stoper stiže na liječnički

Foto: Profimedia

DINAMO radi na dovođenju dvojice novih igrača od kojih bi jedan sljedećeg tjedna trebao potpisati ugovor. Kako su neki mediji ranije objavili, Marokanac s belgijskom putovnicom Samy Mmaee trebao bi sljedećeg tjedna stići na liječnički pregled i potpisati višegodišnji ugovor s Dinamom.

Riječ je o 27-godišnjem stoperu s deset nastupa za Maroko čijim dolaskom bi bila riješena pojačanja u zadnjoj liniji. Već je stigao Raul Torrente, pa bi Mmaee, Theophile-Catherine, Bernauer i Perić bili dovoljan broj stopera za novu sezonu. Tu poziciju može igrati i Stefan Ristovski.

Dinamova ponuda je OK, ali problem su Amerikanci

Ono što i dalje nije riješeno je pozicija desnoga krila. Dinamo je ponudio milijun i pol eura za Juana Cordobu, što je Deportivo odbio, ali bi ga pustio za nešto više. To si Dinamo može priuštiti, ali se u međuvremenu u priču uključio jedan klub iz MLS-a. Cordobi se ne ide u Ameriku, no problem je što su Amerikanci poslali jaču ponudu od Dinama i Deportivo inzistira na transferu u MLS.

Kako to obično biva s južnoameričkim klubovima, potrajat će dok ne dođe ako uopće dođe do dogovora, ali Cordoba je svakako igrač kojeg u Maksimiru vide kao idealno pojačanje. Baš kao i Timija Maxa Elšnika, veznjaka iz Olimpije, koji bi rado došao u Dinamu.

No, kao i u slučaju Cordobe, problem je njegov klub, koji i dalje ne spušta svoje zahtjeve. Olimpija navodno za slovenskog reprezentativnog veznjaka traži milijun i pol eura što Dinamo ne želi platiti s obzirom na to da je igrač ušao u zadnju godinu ugovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.