Ancelotti inzistira na dovođenju jednog od najvećih promašaja Premier lige?

Foto: EPA

REAL MADRID pokazuje interes za dovođenjem Brazilca Richarlisona (26) iz engleskog Tottenhama, piše portal 90min. Ova vijest dolazi kao rezultat dugotrajne i uspješne suradnje Richarlisona i Carla Ancelottija, trenutnog trenera Real Madrida, koju su održavali dok su obojica bili članovi Evertona.

Ancelotti, koji je prepoznao Richarlisonov potencijal tijekom njihovog zajedničkog vremena u Evertonu, uvjeren je da bi se brazilski napadač savršeno uklopio u viziju koju ima za Real Madrid. Richarlison igra lošu sezonu u Tottenhamu i ove sezone je u Premier ligi u 26 nastupa zabio jedan gol te dodao četiri asistencije. U svim je natjecanjima zabio tri gola te odigrao 34 utakmice.

Tottenham ga je platio 58 milijuna eura

Richarlison de Andrade, rođen 10. svibnja 1997. godine, započeo je svoju karijeru u Brazilu. Proveo je dvije godine u Fluminenseu, gdje se počeo isticati kao vrlo talentirani napadač. Njegove izvedbe privukle su pažnju engleskog Watforda, koji ga je 2017. godine doveo u Premier ligu. 

Nakon impresivne sezone u Watfordu, prešao je u Everton, gdje se ponovo istaknuo, ovaj put pod vodstvom Carla Ancelottija. Njegova najnovija avantura bila je prelazak u Tottenham Hotspur za 58 milijuna eura prošloga ljeta, no tu se nije pokazao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.